Friday, 29 April 2011

bosan


i'm bored

sanity my little friend
i'm starring at the wall
clouds make pictures in the sky
my eyelids start to fall

isn't it wonderful today
i dont have any games to play
the clock sings a simple song
singging it all day long
i'm bored

tv's on confuse my brain
i laugh at nothing funny
they say i'm insane
but i'm not insane

isn't it wonderful today
i dont have any games to play
the clock sings a simple song
singging it all day long
i'm bored





Thursday, 28 April 2011

peka

hello??
hari nie aku baru perasan ade forum perdana sempena MPAG
majlis pembandaran alor gajah
di adakan kat M.T (masjid tanah)
cane la aku bley x perasan
nampak sgt x peka kat pembanggunan di masjid tanah nie
haha
aku pergi la tdi
tpi ape yg aku nampak sungguh mengecewakan
sikit je yg datang
yang datang pun warga emas
di manakah Syababul Muslimin?
yg sepatutnye hadir bersama2
bukannye nk tgok konsert je
sedih
tpi nanti aku nak survey 30.4.2011
tarikh akan adenye konsert
aku nk tgok brape banyak yg datang
antra artis yg dtg:
faizal tahir
nor diana
jamal abdillah
yg lain x kenal pun
ngeh2
sori mori akak abang artis!!
saye xkenal sgt pun
so elok benti jadi artis

farisasyrafazizan

Tuesday, 26 April 2011

KMM's last day

mai2 nie nak habaq sket kat hangpa semua
cek nk bgtau pasal cek punya hari terakhir kat kolej nun
nie bukan cek duit atau pape pun
cek dok habaq pasai diri cek la nie
nak lagu mana lagi
lagu nie pun x terdengar
hehehe
nie ha gambar yang sompek den upload kan ha
xdo la den nak banggokan
sajo jo nk bgtau.
^__^Y


nielah bilik aku lepas kemas.
barang aku je da banyak


my best roomates ever Piew!!


bob dan din
kalo xbgtau name pun korg da dpt teka kan???


ape kene budak nie sengih2 mcm selipar koyak je.
din muke semangat gile cam baru lepas menang award



nie lalat yang paling gedik skali
muaz!



sempat bergambar dgn budak aras C4.2

lepas exam chemistry yg mcm cip tu
aku pun jumpe kengkawan aku yg sememangnye 
menunggu giliran berposing dgn Celebrity!!
cewahhhh


mimi same PLKN dgn aku


boon shan n wern


mak ngah Nita


nie la bobo beru


faezah dgn mimi.
dekat hep la nie
pastu jenjalan kat hep
minx maaf dgn semua yg ade kat dlm tu
akak opis,abang opis
maaf ye sebab buat hep tu mcm rumah sendiri
ngeh2


lalat nie ha
kemain pink lagi


qimi dgn En khai.
pphep KMM


bergambar dgn meor abdul rahman
best friend aku yg xkn aku lupekan
thanks sbb ajar aku banyak bende kat kmm
 aku tau aku banyak buat salah
gaduh
x bertegor
jeling
hot tempered
merajuk
degil
sori sbb buat cmtu
tpi aku syg kau sbgi kawan aku
thanks

farisasyrafazizan

bosan!

hai
hari nie buat bende same je
duk rumah makan, tido, facebooking, kemas rumah, gosok baju
ambik adik, hantar adik g tusyen,
bagi kucing makan, ayam makan,
isi minyak, jage kedai
perghhh
bosan kot, 24 7 buat bende same
bile nak dpt relaks??
seriously mcm maid pun ade da
just x dpt gaji.(cehh)
haha
kalo kat matrik x pikir bende nie semua.
belajar, masuk lab, masuk lib, lepak unit
bleh caye ke lepak unit (padahal naek pun x berapa)
papela acap
life must b go on.
rindu KMM sgt!!!
jpp, budak surau, C4, H5P5, hayat 5, kafe.
haishh bende pelik je.

Friday, 22 April 2011

buat sahabat!

sebenarnye mmg aku mengaku rindu gile kat kengkawan aku
xtau bile boleh jumpe lagi
gelak same2
makan same2
belajar same2
jalan same2
mase setahun mmg x cukup!!
rase singkat sgt
da sampai rumah pun blur
asek teringat kehidupan kat matrik
rindu korg!

video 

kepada Meor Abdul Rahman
best friend forever 

Thursday, 21 April 2011

Everyone can come out with the fake one!!

ceh.aku pergi interbiu kat IPG Perempuan melaka.gile kot semalam.baru habis Matrik then nk kene rush untuk interbiu tu.barang,fail.dokumen jadah pun x prepare.last2 g situ tertinggal IC(identification card).hampeh tol.aku cakap kat pentemuduga tu whether guna lesen keta bley ke x.pastu di bley cakap, everyone can come out with the fake one. we want to see ur nationality!huh.malu kot aku.asal?aku nampak mcm org asing ker~gile kot.pastu aku drive laju2 balik rumah.ambik IC aku.bagi kat die.Aaaaaaaarrrrggggghhhhhhhhhhhh!!!!

Thursday, 14 April 2011

sepetang bersama


 suka.suki.kami
hai.hehehe.
tdi baru habis biologi yg mmg super-duper freakin'
tpi aku rase mcm da lepas je bile da habis paper
freedom is finally mine
tpi x habih pun laei
chemistry tggl lagi
cam xde mud nk study
Malas!!
tpi aku da tgok perkara yang normal
common sense kot
banyak student2 KMM berkeliaran skeliling bersama sahabat handai taulan
mase bersama pun tggal sikit je.
yeeeehaaaaaaaa
aku pun buat benda same tdi.
jalan2 dgn budak2 Jpp.


 qimi dgn azam
 haha,
pipah,fana,mimi,acap,meo,qimi,amir,zharif,arif
 perlu ke?

meo suke plak gelak2

bye!

Wednesday, 13 April 2011

Amer

saye ade kawan name Amer.
duk KLANG.
die nie cepat gelabah.
die nie jenis pemalu.
suke gelak
garang.
'ceria'!
die tau saye buat blog
pastu die gelakkan saye.
saye x kisah.
die jeles sebab xde blog.
tdi die suh kawan die ckp kat saye haruskah?
saye gelak je.
mgkin sebab semalam die dgn kawan die pergi memburu!
pergi kafe, pergi koop
 kepenatan.
saye faham
..

haruskah?

TAHNIAH !
Anda layak untuk menghadiri Temuduga Program Kursus Perguruan Lepas Sijil Pelajaran Malaysia Ambilan Jun 2011.
Berikut adalah maklumat temuduga tersebut.

  | Maklumat Calon |  
  No. Kad Pengenalan : 920520125889  
  Nama : FARIS ASYRAF BIN AZIZAN  
  Program : S050E0000P - PENGAJARAN BAHASA INGGERIS SEBAGAI BAHASA KEDUA PENDIDIKAN RENDAH (SJKC)  
  Pusat Temuduga : M01B  
  Alamat   M01-IPG KAMPUS PEREMPUAN MELAYU  
      JALAN TUN FATIMAH,DURIAN DAUN  
      75400 MELAKA MELAKA  
  Tarikh : 21 - 04 - 2011  
  Masa : 11.00 PAGI  
         
         
Arahan :
Sila ambil perhatian kepada perkara berikut. Anda dikehendaki mencetak :
       
i) Surat Panggilan Temuduga
ii) Borang Maklumat Diri
iii) Kertas Penulisan Pengalaman dan Penyataan Hasrat
iv) Surat Perakuan Diri
 

Tuesday, 12 April 2011

Super-duper Hot

sebenarnye aku nie skrg tengah exam, tpi still ade mase nak bukak benda nie.haha.padahal soalan mathematic tdi mmg super duper hot.mmg buat aku nak menca.... je.haha.susah kot.aku pun xsure bley dapat A ke x.ape yg aku perlu buat ialah berserah je sbgi seorg muslim.kite bako jer!!!huh.sekian~~

Monday, 11 April 2011

Hi

eh hello there... er, erm, er, aku baru je nak berjinak2 dengan benda nie..dengar citer menarik, but still doesnt even know how this thing really works..so aku pun  sajeje nak try (padahal jeles sbb tgok org lain ade blog)..huh..ape2 pun, this blogsite akan jadi rahsia di antara Aku, Kamu dan Dia.